.

.

IQUBAY NP15LP / 60003121 Заменски проектор за лампи за лампи за NEC M260X M300X M260XS M300XS M271X M230X M260W M271X M300XG M311X NP-M300XC со куќиште со куќиште со куќиште со куќиште со куќиште со куќиште со к

IQUBAY NP15LP / 60003121 Заменски проектор за лампи за лампи за NEC M260X M300X M260XS M300XS M271X M230X M260W M271X M300XG M311X NP-M300XC

DEN 511.84

Количина на стоки
Тековен

Екранот е слободно прилагодлив и јасно видлив Светли бои висока осветленост, чиста и светла слика. Е сијалица со голема осветленост, добра стабилност на проекторот. Совршена компатибилност, за да се обезбеди излез на голема осветленост, јасна и светла слика. Iqubay е економична сијалица со нов вид електрода што емитува светлина. Висока осветленост до : 3500-4000 часа. гаранција за враќање на 30-дневни пари или ламба за замена од 200 дена. Обезбедете ви се без загриженост по продажбата и обезбедувањето на квалитетот. Компатибилни модели се : За NEC M260 X M300 X M260 XS M300 XS M271 X M230 X M260 W M271 X M300 XG M311 X NP-M300 XC проектор. i Qubay е сијалица со проектор со куќиште што го олеснува и побрзо да ја замените вашата нова ламба, исто како и да ја извадите старата. Исклучете го проекторот за време на инсталацијата. Е сијалица со голема осветленост, добра стабилност на проекторот. Совршена компатибилност, за да се обезбеди излез на голема осветленост, јасна и светла слика.

Други карактеристики

Најдобри понуди