.

.

Кгкту 600 Пакувајте 3оз Хартиени Чаши За Еднократна Употреба, Мали Чаши За Еднократна Употреба, Шарени Мали Чаши За Миење Уста, Мини Хартиени Чаши За Забави, Излети, С?

Кгкту 600 Пакувајте 3оз Хартиени Чаши За Еднократна Употреба, Мали Чаши За Еднократна Употреба, Шарени Мали Чаши За Миење Уста,

DEN 2.67

Количина на стоки
Тековен

ПАКЕТ СО ГОЛЕМА ВРЕДНОСТ : ќе добиете 600 пакувања од 3оз хартиени чаши, тие можат да ги задоволат вашите потреби за која било цел Може да се користи како чаши за пиење, чаши за бања, чаши за миење уста, чаши за лекови и чаши за плакнење. УНИКАТЕН ДИЗАЈН : Шарени хартиени чаши за еднократна употреба со светли и весели лисја обрасци. 5 различни бои доаѓаат во пакетот. Тие се многу одлични за домови, забави, компании и други прилики. БЕЗБЕДНИ И ЗДРАВИ : Малите хартиени чаши за еднократна употреба се направени од врвна хартија за храна без БПА, која е поздрава и еколошка. тоа е одлична алтернатива на традиционалните пластични чаши. ЦВРСТ и ИЗДРЖЛИВ : Одлични цврсти чаши за бања, потешки и подебели од другите предмети. Внатре има тенка обвивка за да се спречи истекување на течности. Дното со раб го спречува уривањето на чашата. Лесно е да се извади и да се избегне лепење на чашата. Десна големина на чашата и тие лесно можат да држат топла и ладна вода. УСЛУГА ПО ПРОДАЖБАТА : ние секогаш се стремиме да им обезбедиме на нашите клиенти висококвалитетни хартиени чаши за еднократна употреба.

Други карактеристики

Најдобри понуди