.

.

3/8 Надворешни Подлошки За Заклучување На Забите / 18-8 Нерѓосувачки Челик/Надворешен Дијаметар:.670 - .694 / Дебелина Опсег : .032 - .040

3/8 Надворешни Подлошки За Заклучување На Забите / 18-8 Нерѓосувачки Челик/Надворешен Дијаметар:.670 - .694 / Дебелина Опсег : .032 - .040

DEN 1.00

Количина на стоки
Тековен

Надворешни Машини За Заклучување На Забите Произведени ВО ASME b18. 18-8 Нерѓосувачки Челик. Надворешни Машини За Заклучување На Забите. Произведени ВО ASME b18. 18-8 Нерѓосувачки Челик. Надворешни Машини За Заклучување На Забите, 3/8" Надворешни Подлошки За Заклучување На Забите / 18-8 Нерѓосувачки Челик / Надворешен Дијаметар : .694 " / Дебелина Опсег : .

Други карактеристики

Најдобри понуди