.

.

Кликер за презентација за PowerPoint, безжичен презентер Далечински управувач на PowerPoint со ласерски покажувач, 2.4GHz RF USB презентација на кликнување на слајд со контрола н?

Кликер за презентација за PowerPoint, безжичен презентер Далечински управувач на PowerPoint со ласерски покажувач, 2.4GHz RF USB презентација

DEN 191.84

Количина на стоки
Тековен

【Кликнете на презентација со хиперврска и контрола на јачината на звукот】 Овој безжичен клик за презентации на Power Point ги комбинира функциите на покажувачот на црвено светло, страницата на страницата, страницата надолу, цел екран, црн екран, слајдови за игра, внесете хиперврска и контрола на јачината на звукот за презентација Не само што може да се користи во вашата канцелариска средба, лепење, конференција, говор или настава, туку и да се користи како едноставна играчка за мачки потера за да го привлече вниманието на вашите мачки и кучиња со црвената светлина. 【Покажувач за светло црвено светло за презентации】 Користете го светло црвеното светло кое е лесно да се види против да се посочи и да се потенцираат клучните делови за публиката. Движете се низ собата и мешајте со вашата публика за поголемо влијание. Класа на производи : Класа 2. Максимална излезна моќност : .

Други карактеристики

Најдобри понуди