.

.

Qualtech #52 x 6 HSS Вежба За Продолжување На Авиони, DWDA/CX652

Qualtech 52 x 6 HSS Вежба За Продолжување На Авиони, DWDA/CX652

DEN 3.00

Количина на стоки
Тековен

Хсс Површина Третирани Продолжување На Воздухоплови Вежба Малку Флејта Должина 7/8. Вкупна Должина 6 Инчи. Хсс Површина Третирани Продолжување На Воздухоплови Вежба Малку. Флејта Должина 7/8. Вкупна Должина 6 Инчи. Произведени Во Воздушната Стандард 907. Поделената точка од 135 степени е самоцентрична и го намалува потисот. Идеален за дупчење во благ челик каде што е потребна дополнителна должина за дофат. Тие имаат површински третман со црн оксид кој е отпорен на триење, го намалува заварувањето со чипови и го подобрува протокот на чипови. Големините помали од 1/16 имаат стандардна точка од 118 степени.

Други карактеристики

Најдобри понуди