.

.

АМБИЦИЈА СКОКНИ Фудбалски Конуси, Конуси За Агилност За Фудбалска Пракса Со Свирче И Црвена Торба За Носење, Спортски Конуси За Вежби, Детски Тренинзи, Фудбал, Коша?

АМБИЦИЈА СКОКНИ Фудбалски Конуси, Конуси За Агилност За Фудбалска Пракса Со Свирче И Црвена Торба За Носење, Спортски Конуси За Вежби,

DEN 334.40

Количина на стоки
Тековен

Дебела Јп Пластика Заоблени Куполи. Наредени и Флексибилни. Торбата за носење помага да се одржат конусите организирани и уредни. Аеродинамички дизајн за да се избегне удар од силен ветер како што се другите конуси. €Издржливост q : фудбалските конуси се направени од флексибилни материјали кои можат да издржат тешка употреба и груби услови, тие веднаш ќе се вратат во форма од повлекување или дриблинг на топчињата на тие мини конуси. ●Видливост● : светлите бои на фудбалските конуси ги прават многу видливи на теренот, осигурувајќи дека играчите можат лесно да ги забележат и да избегнат судири. Се држи против сите барања за обука, подобрете ја вашата способност за брзо забрзување, забавување и промена на насоката. ®Редење} : фудбалските конуси се дизајнирани да се редат уредно заедно, одржувајќи ги лесни за чување и организирање. Можете да вежбате вежби за дриблинг, вежби за поминување, обука за агилност и брзина, одбранбен тренинг секогаш кога одите. ●Преносливост● : Секоја испорака во торба за носење полиестерски патент со професионален свиреж, долгиот ремен може слободно да организира фудбалски конуси, лесен за транспорт. Изработка на конуси идеални за употреба во различни поставки, вклучувајќи тренинзи, игри и турнири. ●Разноврсност : Фудбалските конуси може да се користат за широк спектар на вежби за обука, од дриблинг и поминување на вежби до агилност и брз тренинг, обележување на граничните линии за спортски специфични вежби, игри и гребнатини, поставување курсеви за пречки ЗА РК автомобили, деца, трки, велосипеди, беспилотни летала, кучиња или мотоцикли. €Издржливост q : фудбалските конуси се направени од флексибилни материјали кои можат да издржат тешка употреба и груби услови, тие веднаш ќе се вратат во форма од повлекување или дриблинг на топчињата на тие мини конуси. ●Видливост● : светлите бои на фудбалските конуси ги прават многу видливи на теренот, осигурувајќи дека играчите можат лесно да ги забележат и да избегнат судири. Се држи против сите барања за обука, подобрете ја вашата способност за брзо забрзување, забавување и промена на насоката. ®Редење} : фудбалските конуси се дизајнирани да се редат уредно заедно, одржувајќи ги лесни за чување и организирање. Можете да вежбате вежби за дриблинг, вежби за поминување, обука за агилност и брзина, одбранбен тренинг секогаш кога одите. ●Преносливост● : Секоја испорака во торба за носење полиестерски патент со професионален свиреж, долгиот ремен може слободно да организира фудбалски конуси, лесен за транспорт. Изработка на конуси идеални за употреба во различни поставки, вклучувајќи тренинзи, игри и турнири. ●Разноврсност : Фудбалските конуси може да се користат за широк спектар на вежби за обука, од дриблинг и поминување на вежби до агилност и брз тренинг, обележување на граничните линии за спортски специфични вежби, игри и гребнатини, поставување курсеви за пречки ЗА РК автомобили, деца, трки, велосипеди, беспилотни летала, кучиња или мотоцикли.

Други карактеристики

Најдобри понуди