.

.

Лавици за златна облека со мермерна база модерни лавици за злато палто со корпа за складирање Вертикална висечка облека за облека за спални простории за облека со ?

Лавици за златна облека со мермерна база модерни лавици за злато палто со корпа за складирање Вертикална висечка облека за облека за спални

DEN 3.00

Количина на стоки
Тековен

【Стабилен штанд за основни плочи】 Подлогата на квадратната плоча обезбедува доволна стабилна поддршка Дури и ако имате многу гости во вашата куќа, можете да ја закачите облеката без да се грижите за фрлање. Willе обезбеди доволно чувство за безбедност за време на употребата. Основата на чеша е прикачена 4 влошки од пена, анти-лизгање и го штити подот. 【Цврста рамка за метални решетки】 Целата рамка за решетката на палтото е изработена од здрав метал. Усвојувајте процес на електропланирање и полирање, направете елегантен изглед и нежен допир. Анти-каросеријата овозможува да се користи дури и во бањата. 【Големина】 - 60x175cmcm/23.83in, идеални лавици за слободно стоење на палто, штанд за облека, закачалка за чадори, дрво од дрво, столб за влегување; може да ги обеси вашите различни предмети, како што се вашите палта, капи, шалови, чанти и чанти. 【Применливо за сорти на сцени】 Голем капацитет за виси повеќе облека. Цврст и стабилен со избрани цевки, и добар изглед и цврстина. Оваа стоење на решетката за палто е погоден за дома, влез, влезна сала, спална соба, стан, канцеларија, хотел и многу повеќе. 【Лесно за склопување】 Ние ги нудиме сите алатки и додатоци со пакетот, а исто така и деталните упатства. Ако имате какви било проблеми, можете да го проверите видеото за инсталација за помош. За ваша погодност, сите додатоци имаат дополнителни резервни копии. Лесно е да се собере овој канцелариски стол сами во канцеларија или дома за 10 минути. ➤ Овој штанд за метални палто е изработен од квалитетен мермер. Лесно може да одржи тешка зимска облека, одржувајќи ги организирани. Заштитните влошки, исто така, спречуваат лавици за облека да стојат од оштетување. Златната решетка за облека е убаво украсно парче што може да се користи во куќата.

Други карактеристики

[Name] Coat rack:
[Material] High quality fine iron/marble:
[Colour] Gold, Black:
[Style] Modern minimalist style:
[Structure] Convenient assembly type:
[Application] Home/business/shop:
[Function] Storage of clothes, hats, bags, shoes, etc./beautify the environment:
[Size] 60x175cmcm/23.62x72.83in:
[Installation method] Assembly:
➤ Package Includes:
Coat Rack x1
(Excludes other accessory demos in pictures.):
➤ SERVICE:
If the product has any quality problems, or if you think the product is inconsistent with our description, please feel free to contact us, We will provide you with a satisfactory solution.

Најдобри понуди