.

.

N/А Пенкало Диск Електрични Вежба Модел USB Флеш Диск 4GB 8GB 16G 32GB 64G USB 2.0 Алатка Меморија Стап 64GB U Диск

N/А Пенкало Диск Електрични Вежба Модел USB Флеш Диск 4GB 8GB 16G 32GB 64G USB 2.0 Алатка Меморија Стап 64GB U Диск

DEN 2609.28

Количина на стоки
Тековен

Поддржува топол приклучок не е потребно надворешно напојување, USB автобус-напојуван Поддржете ги сите тековни компјутерски системи. Брзините варираат во зависност од видовите датотеки што се пренесуваат и конфигурацијата на компјутерот. Поддржува топол приклучок не е потребно надворешно напојување, USB автобус-напојуван. Поддржете ги сите тековни компјутерски системи. Брзините варираат во зависност од видовите датотеки што се пренесуваат и конфигурацијата на компјутерот. Поддржува топол приклучок не е потребно надворешно напојување, USB автобус-напојуван.Поддржете ги сите тековни компјутерски системи.Брзините варираат во зависност од видовите датотеки што се пренесуваат и конфигурацијата на компјутерот.Стапка на пишување : 3-10 Mb/SInterface USB 2.0 Одличен USB мемориски стап во одлична условза капацитет : 4 GB=приближно 3,6 GB-3, 8 GB8 GB=приближно 7,4 GB-7, 6 G16 GB=приближно 14,4 GB-14, 8 GB32 GB=приближно 28,5 GB-30 GB64 GB=приближно 57 GB-60 G1 TB USB Флеш Диск Складирање Usb Диск За Компјутер / Лаптоп / компјутер.

Други карактеристики

Најдобри понуди