.

.

Ики Дизајн Дрвена Нараквица Со 2 Нивоа Нараквица Држач За Накит За Накит Организатор На Дисплеј, Држач За Алки Од Дрвена Нараквица, Измијте Ја Белата Боја, 11,75 В х 5,38 ?

Ики Дизајн Дрвена Нараквица Со 2 Нивоа Нараквица Држач За Накит За Накит Организатор На Дисплеј, Држач За Алки Од Дрвена Нараквица, Измијте

DEN 223.84

Количина на стоки
Тековен

ДРВЕН ДИСПЛЕЈ ЗА НАКИТ-со дизајн од 2 нивоа, ви овозможува лесно да го видите целиот ваш накит, ги држи на повидок и лесно достапни ДРЖАЧ ЗА СКЛАДИРАЊЕ НА НАРАКВИЦИ-Одговара на широк спектар на нараквици, алки или дури и часовници. Совршено е за продавници за малопродажба, деловни емисии или лична употреба дома. ШТАНГЛ ДИСПЛЕЈ СТОЈАТ-тоа е издржлив и лесен. Дрвените шипки и панели можат лесно да се расклопат, складираат и носат наоколу. МАТЕРИЈАЛ Севкупно : 11 3/4 "W x 5 3/8" D x 8 "H, Секоја лента : 1 3/8" Dia. Додатоци не се вклучени. ДРВЕН ДИСПЛЕЈ ЗА НАКИТ-со дизајн од 2 нивоа, ви овозможува лесно да го видите целиот ваш накит, ги држи на повидок и лесно достапни. ДРЖАЧ ЗА СКЛАДИРАЊЕ НА НАРАКВИЦИ-Одговара на широк спектар на нараквици, алки или дури и часовници. Совршено е за продавници за малопродажба, деловни емисии или лична употреба дома. ШТАНГЛ ДИСПЛЕЈ СТОЈАТ-тоа е издржлив и лесен.

Други карактеристики

Најдобри понуди