.

.

Алатки за бранова форма ASA M1 со претплата - за Tektronix TDS3032

Алатки за бранова форма ASA M1 со претплата - за Tektronix TDS3032

DEN 1337.60

Количина на стоки
Тековен

Софтверски пакет за ракување со бранови со повеќе од 400 мерења, декоди на сигнали и тестови за усогласеност (вклучувајќи DDRX/PCIE/Gigabit Ethernet/HDMI/USB/etc) - сите без дополнителни трошоци Компатибилен со сите главни брендови на осцилоскопи во реално време, дигитализатори и алатки за симулација на ЕДА; вклучувајќи постари уреди што се враќаат 20 години. Вклучува напредни алатки за истражување на бранова форма, дебагирање, поддршка за тестирање на карактеризација и многу повеќе. Зголемете ја вашата продуктивност со автоматски можности за анализа и известување со 1 клик. Споделете целосно истражувачки податоци за бранова форма со вашиот тим и деловни партнери со вградена соработка со работниот тек. M1 WT ™ е единственото софтверско решение кое работи со сите ваши осцилоскопи, дигитализатори и алатки ЕДА од сите најголеми производители, без оглед на тоа колку години имаат, по цена што е секогаш во согласност со можностите на хардверот. Овој список е за употреба само со наведениот уред и вклучува M1 Waveform Tools ™ и 1-годишна претплата за софтвер. Погледнете ги нашите други списоци за други инструменти или контактирајте не ако не видите специфичен список за вашиот обем или дигитализатор - веројатно е поддржано. Алатките за бранова форма М1 обезбедуваат : масивна, софистицирана библиотека со вградени мерења, плус можност лесно да додадете свои преку MATLAB или C/C ++/C# тестови за усогласеност без трошоци и декоди на сигнали за многу популарни стандарди уникатни алатки за дебагирање, вклучени во алатките за дебагирање, вклучени во Патентирана скриена аномалија локација ™ Автоматизација на повеќе нивоа - и секвенционирање на секвенционирање на инструменти и анализи - вклучително и алатки за автоматизација на графичка автоматизација Повеќе вградени алатки за соработка M1 Reader ™ За офлајн анализа на бранови форми зачувани од M1 WT и многу, многу повеќе, по цена многу, по цена многу многу, по цена многу, по цена многу Пониско од тоа за значително помалку способните додатоци на софтвер од производителите на хардвер, фокусот на АСА е на вкупната поддршка на работниот тек-поддржувајќи сè што правите со бранови на живот во текот на целиот животен циклус на производот во платформа-агностик, бренд-агностички и возрасна агностички начин.

Други карактеристики

Најдобри понуди