.

.

2 парчиња Складирање Торта Транспарентни Свадби Украси За Маса Со Јапонски Конуси За Држачи За Раце Снабдува Едноставен Шеќер Годишнина Снег Храна Лавици Пециво Р?

2 парчиња Складирање Торта Транспарентни Свадби Украси За Маса Со Јапонски Конуси За Држачи За Раце Снабдува Едноставен Шеќер Годишнина Снег

DEN 1.00

Количина на стоки
Тековен

ДЕСЕРТ ДИСПЛЕЈ стои многу лесен, за раздвојување, чување и чистење ДРЖАЧ ЗА ДИСПЛЕЈ за КЕКСИрешетката за конуси за сладолед е лесна за инсталирање и може да се извади кога одите на пикник или други забави на отворено. ДРЖАЧ за КЕКСИ од безбеден и издржлив материјал, не грижете се за вашето здравје. СВАДБА ПАРТИЈА МАТЕРИЈАЛИМУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН-може да се користи за сладолед, суши ролна за раце, бонбони од конус од пуканки, памучни бонбони за држач за снежни конуси, мини орео, пуканки, кикирики, помфрит, па дури и зачинета тортилја. АКРИЛНИ КОНУСНИ држачи и погодни за чување кога не се користат. Пакет Листа 1 х Карактеристики на држачот за сладолед-решетката за конус за сладолед е лесна за инсталирање и може да се извади кога одите на пикник или други забави на отворено. - Погоден за, Божиќни забави, излети, продавници, ресторани, пазари. - Решетката за конуси за сладолед со 6 дупки е многу погодна за чување конуси за сладолед, конуси од пуканки и конуси од вафли. - Оставете ги вашите деца да си играат со своите пријатели и користете го овој држач за конус за сладолед за да ги создадете нивните додатоци за конус за сладолед.

Други карактеристики

Најдобри понуди