.

.

Uxcell Double Alligator Clip до конектор за банана Аудио Видео Видео мултиметарски тест кабел 1м должина 10 пара пара

Uxcell Double Alligator Clip до конектор за банана Аудио Видео Видео мултиметарски тест кабел 1м должина 10 пара пара

DEN 169.60

Количина на стоки
Тековен

Име на производот : Кабел за тест за конектор за банана; Дизајн : Конектор за банана до клип на алигатор; Апликација : Тестирање работа Wireица Дија : 2мм/0,08 "; Машка конектор за банана Дија : 4мм/0,16"; Алигаторска клип отворена ширина (максимум) : 6мм/0,24 ". Банана конектор со кабел за тест за клип на алигатор може да се користи во електрична или лабораториска работа за електрично тестирање. Конекторот за банана со каблите за тестирање на клип на алигатор често се користат во лабораториите за физика за брзо и ефтино да се соберат кола. Тие се корисни за поврзување на компонентите со жици. Лесно за инсталација за употреба со изолациски пластични чизми. : Конектор за банана до клип на алигатор; апликација : тестирање работа. Wire Dia : 2mm/0.08 "; машки конектор за банана DIA : 4mm/0.16"; Alligator Clip Отворена ширина (максимум) : 6mm/0. Конекторот за банана со кабелот за тест за клип може да се користи во електрична или лабораториска работа за електрично тестирање. Конекторот за банана со каблите за тест за клип на алигатор често се користат во лабораториите за физика за брзо и ефтино да се соберат кола.

Други карактеристики

Најдобри понуди