.

.

КЛХГ Автоматска Интелигентна Индукциска Корпа За Отпадоци Кујна За Домаќинство Спална Соба Бања Ѓубре Пластична Канта 12Л

КЛХГ Автоматска Интелигентна Индукциска Корпа За Отпадоци Кујна За Домаќинство Спална Соба Бања Ѓубре Пластична Канта 12Л

DEN 12079.36

Количина на стоки
Тековен

Автоматска интелигентна индукциска корпа за отпадоци : индукциски прекинувач, брз одговор, отворање на капакот за 0,3 секунди Контрола со еден клуч - практични поставки погодни за Корисниците, кога треба често да се справувате со ѓубрето, само притиснете го копчето За Отворање, капакот може да се чува долго време. Кога треба да го затворите капакот, притиснете Го Копчето За Затворање, системот се враќа во режим на индукција. Инфрацрвен сензор - Интелигентен чип, технологија на инфрацрвен фотоелектричен сензор, нема потреба да ја допирате корпата за отпадоци, капакот на сензорот автоматски ќе се отвори или затвори. Молчи : Добра херметичка, амортизација на воздухот, тоа нема да влијае на вашиот одмор или работа ако се стави во спалната соба или просторијата за учење. Рачно отворање на капакот - овој производ има рачен отвор за бравата за отворање на капакот, кој исто така може да се отвори рачно кога нема електрична енергија. Автоматска интелигентна индукциска корпа за отпадоци : индукциски прекинувач, брз одговор, отворање на капакот за 0,3 секунди. Контрола со еден клуч - практични поставки погодни за Корисниците, кога треба често да се справувате со ѓубрето, само притиснете го копчето За Отворање, капакот може да се чува долго време. Кога треба да го затворите капакот, притиснете Го Копчето За Затворање, системот се враќа во режим на индукција. Инфрацрвен сензор - Интелигентен чип, технологија на инфрацрвен фотоелектричен сензор, нема потреба да ја допирате корпата за отпадоци, капакот на сензорот автоматски ќе се отвори или затвори. Молчи : Добра херметичка, амортизација на воздухот, тоа нема да влијае на вашиот одмор или работа ако се стави во спалната соба или просторијата за учење. Рачно отворање на капакот - овој производ има рачен отвор за бравата за отворање на капакот, кој исто така може да се отвори рачно кога нема електрична енергија. Карактеристики : автоматска интелигентна индукциска корпа за отпадоци : индукциски прекинувач, брз одговор, капак за отворање во 0,3 секунди-контрола на клучот-практични поставки погодни за Корисниците, кога треба често да се справувате со ѓубрето, само притиснете го Копчето За Отворање, капакот може да се чува отворен долго време. Кога треба да го затворите капакот, притиснете Го Копчето За Затворање, системот се враќа во режим на индукција.

Други карактеристики

Најдобри понуди