.

.

Stero машина за миење садови A10-2160 придушувач на пареа

Stero машина за миење садови A10-2160 придушувач на пареа

DEN 7152.80

Количина на стоки
Тековен

Оригинален дел за замена на OEM Стеро е основана пред повеќе од 60 години во ресторанот Мека од Сан Франциско и произведува машини за миење садови кои ја завршуваат работата. Користете оригинални делови за OEM за безбедносна сигурност и перформанси. Stero машината за миење садови A10-2160 Silencer Silencer Оригинален OEM замена Дел Стеро е основана пред повеќе од 60 години во ресторанот Мека од Сан Франциско и произведува машини за миење садови кои ја завршуваат работата, користејќи оригинални делови за ОЕМ за безбедносна сигурност и перформанси.

Други карактеристики

Најдобри понуди