.

.

Персонализирана закачалка за вратоврска сопствена држач за вратоврска за дрво, врежано име дрвена врата и закачалка за закачалки Организатор и решетка за складир?

Персонализирана закачалка за вратоврска сопствена држач за вратоврска за дрво, врежано име дрвена врата и закачалка за закачалки Организатор

DEN 2.67

Количина на стоки
Тековен

Висококвалитет - закачалки со врежано име се направени од висококвалитетно дрво и метал, екстремно прецизно врежани за да се создадат убави закачалки за секоја пригода Организатор за вратоврска од 20 куки-Оваа закачалка за вратоврска може да се користи за безбедно да држи врски, марами, ремени, заштеда на простор и засилување на вашиот плакар. Решетката за вратоврска е корисен организатор на плакарот. Како да прилагодите - можете да прилагодите текст од 1 или 2 реда, а не над 15 карактери по линија. Големина : 29*16см (11,42*6.3in); Дебелина 1 см. Совршен подарок - Оваа закачалка е практична и за мажи и за жени, може да се даде како подарок на Денот на таткото и Денот на мајката, а исто така може да се користи за славење на специјалниот ден со вашата свадбена забава за да го персонализирате вашиот плакар. Загарантирано 100% задоволство - ако некогаш имате загриженост за вашата нарачка, само слободно контактирајте со нас и ние ќе го направиме правилно. Ние стоиме според квалитетот и вредноста на нашиот производ. Висококвалитет - закачалки со врежано име се направени од висококвалитетно дрво и метал, екстремно прецизно врежани за да се создадат убави закачалки за секоја пригода. Организатор за вратоврска од 20 куки-Оваа закачалка за вратоврска може да се користи за безбедно да држи врски, марами, ремени, заштеда на простор и засилување на вашиот плакар.

Други карактеристики

Најдобри понуди