.

.

4-Пакет Замена За Вати WP2-Bvc Активиран Јаглероден Блок Филтер-Универзален 10 инчен Филтер Компатибилен Со Watts Premier WP2-BVC Микробиолошки Филтер Систем-Денали Чист Бренд

4-Пакет Замена За Вати WP2-Bvc Активиран Јаглероден Блок Филтер-Универзален 10 инчен Филтер Компатибилен Со Watts Premier WP2-BVC

DEN 1171.20

Количина на стоки
Тековен

Замена за Обратна Осмоза 10 Инчен Стандарден Филтер Замена за Обратна Осмоза 10 Инчен Стандарден Филтер. Ова Е дел За замена На Чистиот Бренд Денали, А не оем производ. Сите споменувања на имиња на брендови или описи на модели се направени строго за да се илустрира компатибилноста. Сите имиња и логоа на брендови се регистрирани трговски марки на нивните соодветни сопственици. Овој производ не е поврзан со ниту една МАРКА ОЕМ и не е покриен со никакви гаранции што ги нудат оригиналните производители. Сите гаранции За овој производ ги нуди исклучиво Денали Чист.

Други карактеристики

Најдобри понуди