.

.

Мајстор За Вежбање На Бутовите, Производи За Вежбање Кегел За Жени, Интелигентен Тренер За Мускули На Карличниот Под, Опрема За Вежбање За Вежбање За Фитнес На Колк?

Мајстор За Вежбање На Бутовите, Производи За Вежбање Кегел За Жени, Интелигентен Тренер За Мускули На Карличниот Под, Опрема За Вежбање За

DEN 955.20

Количина на стоки
Тековен

●Опрема за Вежбање на внатрешниот Дел на Бутот За Жени Со Шалтер● : Во Споредба со другите мајстори На бутовите, оваа функција за вежбање кегел за жени додава функција за броење, која може да ги сними податоците за вежбање на бутот во реално време и да ја направи вашата вежба поефикасна ●Прилагодлива Опрема за Вежбање на бутовите 360° Q овој мајстор за бутови има прилагодлив панел од 360° кој ви овозможува да се прилагодите на различни движења за фитнес тренинг, како што се вежбање на внатрешниот и надворешниот дел на бутот, тренингот на задникот. Придржувајќи се кон секојдневното вежбање со уредот за зајакнување на карличниот под, жените исто така можат да помогнат во подобрувањето на контракцијата на мускулите на карличниот под. ●Добар отпор и тивок тренер за колк и карлица, бутот, раката, градите, грбот и задникот се достапни со овој мал мајстор за бутови, лесен за употреба со различно движење за различни делови од телото. Најдобро за тенко тело, тример за бутовите, обликувајте го грбот, ногата и раката на вежбачот.Одговара за сите луѓе на ниво на фитнес кои сакаат да имаат физички тренинг. ●Користете искуство : опремата за вежбање на бутот и задникот за жени може целосно да ги вежба мускулите на пленот, внатрешниот и надворешниот дел на бутот, да ги елиминира надуените маснотии на нозете и да го направи задникот подебел и еластичен. Тренерот за колкови кегел производи за вежбање подигнување на задникот погоден за жени кои само имаат бебе/рамен колк/работат седентарни/мајки по породувањето /седентарен /бут со маснотии или загрижени за плошноста на задникот. €Применливи луѓе q : Ова е многу разноврсна кегел вежба производи, секој може да го користи овој производ за секојдневно тренингот. Употребата на овој производ не е ограничена според локацијата, можете дури и да вежбате додека читате, гледате ТЕЛЕВИЗИЈА или Канцелариски Седишта. Паметен Уред За Обука На Кегел Мажи Жени Вежбач На Карличен Под Тренер За Нозе Внатрешен Вежбач На Бутот Фитнес Уред За Контрола На Мочниот Меур Мултифункционален Тренер За Колкови Со Три Брзини Прилагодлив Тренер За Мускули На Карличниот Под Спецификација На Опремата За Домашна Теретана : Име На Производ : Интелигентно броење Материјал За тренер за мускули на карличниот под : Пп + ТПР + пролетна Боја : розова, Виолетова Единечна големина : 24х14, 5х6, 5см/9, 45х5.

Други карактеристики

Product name:
Intelligent counting pelvic floor muscle trainer
Material:
PP + TPR + spring
Color:
pink, purple
Single size:
24x14.5x6.5cm/9.45x5.71x2.56in
Weight:
about 650g
Feature:
Adjustable Strength (Three gear), Rotatable, Countable.
Package Included:
1x Kelgel Exerciser Pelvic Floor Muscle exercise equipment:
Feature:
Intelligent counting, rotation angle, three-speed force adjustment:
Note:
Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. Thank you!:
Please allow 1-2cm measuring deviation due to manual measurement. :
Description:
Pelvic Floor Muscle Hip Trainer is a great trainer to help you lift buttocks and thin legs. Let you have peach buttocks, lift buttocks, help repair pelvic floor muscles, inner thigh trainer, thin arms, beautify the back, etc. Pelvic Floor Exerciser Strengthener is suitable for women who work for a long time. The tightness will make us younger and more beautiful.:
Packages:
1*Intelligent pelvic floor muscle trainer :
Charging cable*1:

Најдобри понуди