.

.

Аспиратор за леќи за Panasonic Lumix GH5

Аспиратор за леќи за Panasonic Lumix GH5

DEN 592.00

Количина на стоки
Тековен

Помага во зголемување на бојата и заситеноста со намалување на пламенот на леќи Задниот прстен за заклучување ви овозможува да го ротирате аспираторот во сите правци. Заштита од случајно влијание. 1 година гаранција. Автоматско фокусирање на автоматско фокусирање / инфрацрвен компатибилен. Помага во зголемување на бојата и заситеноста со намалување на пламенот на леќи. Задниот прстен за заклучување ви овозможува да го ротирате аспираторот во сите правци. Заштита од случајно влијание. 1 година гаранција. Автоматско фокусирање на автоматско фокусирање / инфрацрвен компатибилен. Аспиратор за леќи или сенка на леќи е уред што се користи на предниот крај на леќата за да се блокира сонцето или другите извори на светлина за да се спречи сјајот и одблесокот на леќи. Аспираторите за леќи од лале или цвет, исто така, може да се користат за да се заштитат леќите од гребнатини и елементите, без да се ставаат на капакот на леќи.

Други карактеристики

Најдобри понуди