.

.

Водоотпорна тоалетна хартиена кутија за водоотпорна хартија поставена од wallид, монтирана од тоалетно ткиво, поставена од тоалетно ткиво, поставена со капаци за по?

Водоотпорна тоалетна хартиена кутија за водоотпорна хартија поставена од wallид, монтирана од тоалетно ткиво, поставена од тоалетно

DEN 799.84

Количина на стоки
Тековен

【Лесна инсталација】 држачот на тоалетна хартија е обезбеден со гумен лист за лепило, кој може директно да се залепи на wallидот без дупчење дупки без да се оштети wallидот Нема потреба да се грижите за паѓање. 【Научен и хуманистички дизајн】 Транспарентен и видлив-количината на преостаната хартија е јасно видлива. Строго затворете го цвест и запечатете ја водоотпорна и не-wet хартија. Проширете го излезот на хартија, мазен цртеж, удобен излез на хартија. 【Премиум материјали】 држачот на тоалетна хартија е изработен од висококвалитетен компјутер+ABS материјал, кој е побезбеден, поудобен и посилен. Чувството на раката е мазно и не е лесно да се борат, и тоа е издржливо. 【3 во 1】 Неговиот држач за тоалетна хартија доаѓа со специјална кутија за складирање на пепелник специјално дизајнирани за пушачи, со капак, чист и дезодоранс. Решетката за складирање на остатоци од мобилен телефон, може да постави мобилни телефони. Design Дизајн на заштеда на простор】 Користете го целиот простор и не заземајте земја. Полиците на wallидот за wallидот го трансформираат потрошениот простор на wallидот во пространа област за складирање. 【Лесна инсталација】 држачот на тоалетна хартија е обезбеден со гумен лист за лепило, кој може директно да се залепи на wallидот без дупчење дупки без да се оштети wallидот. Нема потреба да се грижите за паѓање. 【Научен и хуманистички дизајн】 Транспарентен и видлив-количината на преостаната хартија е јасно видлива. Строго затворете го цвест и запечатете ја водоотпорна и не-wet хартија. Проширете го излезот на хартија, мазен цртеж, удобен излез на хартија. 【Премиум материјали】 држачот на тоалетна хартија е изработен од висококвалитетен компјутер+ABS материјал, кој е побезбеден, поудобен и посилен.

Други карактеристики

Name:
Toilet Paper Holder
Size:
31.5*13*12cm
Color:
white
Weight:
1kg
Material:
PC+ABS
Package Including:
1*Ashtray :

Најдобри понуди