.

.

Sdgh Прилагодлив Држач За рамка За тв Држач Мултифункционален Практичен Издржлив Универзален Држач За Монтирање На Ѕид на Тв

Sdgh Прилагодлив Држач За рамка За тв Држач Мултифункционален Практичен Издржлив Универзален Држач За Монтирање На Ѕид на Тв

DEN 3.33

Количина на стоки
Тековен

Телескопскиот штанд е мултифункционален тв штанд Може да се ротира 180 степени лево и десно, 5 степени надолу и телескопско растојание од 70 мм до 400 мм. производот има капацитет за тежина од 40 кг. Овој држач за ТВ има широк спектар на растојание за монтирање, 50*50, 75*75, 100*100, 200*200, 300*300, 400*400. Делот за продолжување може слободно да се користи. Телескопскиот штанд е мултифункционален тв штанд. Може да се ротира 180 степени лево и десно, 5 степени надолу и телескопско растојание од 70 мм до 400 мм. производот има капацитет за тежина од 40 кг. Овој држач за ТВ има широк спектар на растојание за монтирање, 50*50, 75*75, 100*100, 200*200, 300*300, 400*400. Делот за продолжување може слободно да се користи. Телескопскиот штанд е мултифункционален ТЕЛЕВИЗОР stand.It може да се ротира 180 степени лево и десно, 5 степени надолу и телескопско растојание од 70 мм до 400 мм.производот има капацитет за тежина од 40 кг.Овој држач за ТВ има широк спектар на растојание за монтирање, 50*50, 75*75, 100*100, 200*200, 300*300, 400*400.Делот за продолжување може да се користи freely.It е составен од ладно валани плочи и квадратни цевки.

Други карактеристики

Најдобри понуди