.

.

Правос на правосмукалка за роботи на Hiccval, астро роботи, сув и влажен чистач со низок шум со ниско мешање интелигентни роботи за автоматско мулти-насочено мрзливо ч?

Правос на правосмукалка за роботи на Hiccval, астро роботи, сув и влажен чистач со низок шум со ниско мешање интелигентни роботи за автоматско

DEN 824.00

Количина на стоки
Тековен

Achiechecies Новиот начин на живот, тој е тивок и неинтуиран, подот може да се исчисти со четка за рака и подот може да се излечи, што го прави вашиот под убав како нов ➤ Јадрото е моќно, супериорно и постабилно. Во однос на околината, таа усвојува високо квалитетни чипови и ги конфигурира алгоритмите за постабилни и моќни перформанси. Опремена е со висококвалитетен погонски мотор за да обезбеди моќна моќност на машината. ➤ Телото на влакна од 6,5 см овозможува лесен пристап до дното на мебелот и на дното на мртвиот простор за чистење на војникот. ➤ Ниско бучава, ниско мешање, автоматско чистење на подот на копчето, целосно ослободете ги рацете, кажете му збогум на дневната болка во грбот, уживајте во удобен живот. - Паметната бариера на сензорот ќе се заобиколи по судир. За време на чистењето, ќе се заобиколи самостојно без да се оштети мебелот, правејќи го чистењето поефикасно. Карактеристики : Постигнува нов начин на живот, тој е тивок и не-интуиран, подот може да се исчисти со четка за рака и подот може да се излечи, што го прави вашиот под убав како нов. Кернелот е моќен, супериорен и постабилен. Во однос на околината, таа усвојува високо квалитетни чипови и ги конфигурира алгоритмите за постабилни и моќни перформанси. Опремена е со висококвалитетен погонски мотор за да обезбеди моќна моќност на машината. Телото од влакна од 6,5 см овозможува лесен пристап до дното на мебелот и дното на мртвиот простор за чистење на војникот.

Други карактеристики

Најдобри понуди