.

.

LoveJoy 00014 SIER-BATH NYLFEX најлонски ракав за ракави за спојување, инч, 0,625 „Bore, 680 in-lbs номинален вртежен момент, 0,188 x 0.094 Keyway

LoveJoy 00014 SIER-BATH NYLFEX најлонски ракав за ракави за спојување, инч, 0,625 „Bore, 680 in-lbs номинален вртежен момент,

DEN 1904.00

Количина на стоки
Тековен

За употреба со Flexible Nyflex серија на Lovejoy/Sier-Bath Nyflex (се продава одделно) Ironелезото натопено со метали во прав за јачина, издржливост и отпорност на корозија. Ниско триење за работа без подмачкување. Забите помагаат да се дистрибуира торзионално оптоварување низ центарот и ракавот за намалување на абење и продолжување на животниот век на услугата. За употреба со Flexible Nyflex серија на Lovejoy/Sier-Bath Nyflex (се продава одделно). Ironелезото натопено со метали во прав за јачина, издржливост и отпорност на корозија. Ниско триење за работа без подмачкување. Забите помагаат да се дистрибуира торзионално оптоварување низ центарот и ракавот за намалување на абење и продолжување на животниот век на услугата. Овој центар Lovejoy/Sier-Bath е за употреба на Flexible Nyflex серија на Lovejoy/Sier-Bath Nyflex и е изработена од железо синтежано со метали во прав за јачина, издржливост и отпорност на корозија. Тоа генерира ниско ниво на триење за работа без подмачкување и неговите заби помагаат да се дистрибуира торзионално оптоварување низ него и ракавот за да се намали абењето и да се прошири животниот век на услугата. Флексибилните спојки на Love Joje/Sier-Bath Nyflex се погодни за употреба во различни апликации за индустриска спојка со светлина до средна должност, како што се генератори, пумпи, компресори, степер-погони и погони за напојување, меѓу другите. Флексибилните спојки се користат за да се поврзат две ротирачки шахти кои не се усогласени со цел да се пренесе ротационата моќност, позната како вртежен момент, од една вратило до другата. Повеќето флексибилни спојки се состојат од два центри и средно собрание; Секој центар се придава на вратило додека средното склопување се флексира помеѓу центрите за да се смести погрешно поставување на двата шахти.

Други карактеристики

Најдобри понуди