.

.

Aiwfl Дрво Менгеме 10.5 Инчен Брзо Дејство Дрво Работна Менгеме Брзо Ослободување Дрво Клупа Менгеме Тешки Леано Железо Дрво Менгеме

Aiwfl Дрво Менгеме 10.5 Инчен Брзо Дејство Дрво Работна Менгеме Брзо Ослободување Дрво Клупа Менгеме Тешки Леано Железо Дрво Менгеме

DEN 2399.84

Количина на стоки
Тековен

♡●Тешка обработка на дрво aiwfl менгеме е изградена од тешки леано железо, челик и фалсификувани железо Тој е дизајниран за цврста употреба и продолжен век на траење. ♡€Практично Работење Q механизмот за брзо ослободување ви овозможува брзо и ефикасно да ја користите менгемето на овој дрводелец. 【+Поедноставена Инсталација Оваа работна менгеме од дрво доаѓа со претходно дупчени дупки во основната плоча за брзо монтирање на работната маса или масата на машината. ♡€Мазна и Ефикасна€Непречено И Ефикасно работење менгеме дизајн го прави овој менгеме често се користи алатка во вашата работилница. ♡€Широко Се Применува●менгемето на клупата за обработка на дрво е погодно за дома, студија за обработка на дрво, опрема за настава и фиксирано за преработка на дрво. ♡●Тешка обработка на дрво aiwfl менгеме е изградена од тешки леано железо, челик и фалсификувани железо. Тој е дизајниран за цврста употреба и продолжен век на траење. ♡€Практично Работење Q механизмот за брзо ослободување ви овозможува брзо и ефикасно да ја користите менгемето на овој дрводелец. 【+Поедноставена Инсталација Оваа работна менгеме од дрво доаѓа со претходно дупчени дупки во основната плоча за брзо монтирање на работната маса или масата на машината. ♡€Мазна и Ефикасна€Непречено И Ефикасно работење менгеме дизајн го прави овој менгеме често се користи алатка во вашата работилница.

Други карактеристики

Најдобри понуди