.

.

Пакет - 2 артикли. Шкурка | 25 листови | Грит 220 | Грит 800

Пакет - 2 артикли. Шкурка | 25 листови | Грит 220 | Грит 800

DEN 612.80

Количина на стоки
Тековен

Колекција на шкурка за вашиот проект со попуст на цени Силикон карбид - силен остра абразивна за брзо пескарење. Водоотпорна - смола над врската со смола. Користете влажно или суво. Поддршка за хартија со тежина на Ц - рамнотежа на флексибилноста на јачината. Најдобри тврди материјали за пескарење : метал, тврдо дрво, стакло, гранит, керамика, пластика, фиберглас, не'рѓосувачки челик, Купер, автомобилска поправка на телото. Силиконски карбид Абразивно зрно Големина : 66,00 микрометар. Силиконски карбид Абразивно зрно Големина : 66,00 микрометар. Силикон карбид - многу тврд и остра абразивна. Отстранува материјал побрзо за поддршка на хартија за хартија - добра рамнотежа помеѓу флексибилноста и јачината на вода - смола над врската со смола. Користете димензии на влажни или Drisheets : 9 "x 11" (230 mm x 280mm) Одличен избор за пескарење влажен метал. Не'рѓосувачки, керамика. Пескарење помеѓу палта при завршувањето.

Други карактеристики

Најдобри понуди