.

.

WorkPro 6-инчен и 12-инчен челични шипки за челични шипки и ValueMax 6.5Amp Jig Saw

WorkPro 6-инчен и 12-инчен челични шипки за челични шипки и ValueMax 6.5Amp Jig Saw

DEN 1199.68

Количина на стоки
Тековен

6,5 AMP мотор и 6-варијабилна брзина до 3000 SPM, оваа пила за свирка нуди максимални перформанси на сечење за широк спектар на материјали. Орбиталната поставка со 4 позиции обезбедува голема прецизност и сечење на различни материјали; ± 45 ° Сечење на наклон овозможува намалување на наклон. Брз стегач обезбедува моќна сила за зафаќање, активирање со една рака, брза промена на сечилото и брзо ослободување на сечилото. Функциите за дување и празнење го олеснуваат чистењето на работната маса. Вентилаторот може да се поврзе со правосмукалката. Забелешка : Владетелот на скала не е вклучен. Сечење со 4-инчен 6-инчен ± 45 ° Bevel овозможува намалување на наклон. Брз стегач обезбедува моќна сила за зафаќање, активирање со една рака, брза промена на сечилото и брзо ослободување на сечилото. Функциите за дување и празнење го олеснуваат чистењето на работната маса. Вентилаторот може да се поврзе со правосмукалката. Забелешка : Владетелот на скала не е вклучен. Стеќања со челична лента со 4 пакувања со 4 инчи и 12-инчи со длабочина на грлото од 2-1/2, граница на оптоварување : 600 bs.

Други карактеристики

Најдобри понуди