.

.

Xergy 10 метар 100 LED LIDE's Fairy String Lights Battery Bopper Wireица за домашна декорација Дивали осветлување Фестивал Ориз Фери светлина - топла бела

Xergy 10 метар 100 LED LIDE's Fairy String Lights Battery Bopper Wireица за домашна декорација Дивали осветлување Фестивал Ориз

DEN 1576.00

Количина на стоки
Тековен

Работена со батерии : Овие 100 LED на Tiny Micro Mini LED се напојуваат со батерија од 3 x AA (батеријата не е вклучена) Светилката за низа светла се совршени за употреба како додаток за осветлување на кој било декоративен проект. Многу тенка жица е домаќин на 100 многу мали LED светилки кои се со големина на зрното зрно и се интензивно светли, со постојан агол на гледање од 360 степени што го осветлуваат во секоја насока. Најдобрата низа светлина и за намена за затворено или на отворено. Работена со батерии : Овие 100 LED на Tiny Micro Mini LED се напојуваат со батерија од 3 x AA (батеријата не е вклучена). Светилката за низа светла се совршени за употреба како додаток за осветлување на кој било декоративен проект. Многу тенка жица е домаќин на 100 многу мали LED светилки кои се со големина на зрното зрно и се интензивно светли, со постојан агол на гледање од 360 степени што го осветлуваат во секоја насока.

Други карактеристики

Најдобри понуди