.

.

Монвутонг Паричник Телефон Случај За Samsung Galaxy A54 5G, Пеперутка Втиснување Кожата Се Чувствуваат Стп Кожа Случај Со Магнетни Затворач И Парична Картичка Слотови Футр?

Монвутонг Паричник Телефон Случај За Samsung Galaxy A54 5G, Пеперутка Втиснување Кожата Се Чувствуваат Стп Кожа Случај Со Магнетни Затворач И

DEN 3.33

Количина на стоки
Тековен

[Компатибилен Модел] Посебно внимание! Само Компатибилен За Samsung Galaxy A54 5 Gве Молиме потврдете го моделот на вашиот телефон. Мултифункционална Картичка Паричник Случај, Носат околу сите ваши потреби, без да се земе вашиот паричник со вас. Сеопфатна Отпорна На Удари, Антисеизмичка анти-капка,Заштита Се Протега на внатрешноста на куќиштето и надворешниот браник,и двете обезбедуваат апсорпција на удари. Дизајн на магнетна Затворач, Чувајте Ги Картичките И Готовината Безбедни од Паѓање. [Практично] Стојат Функција, Слободно прилагодете го аголот со цел да ја пронајдете најдобрата перспектива. Погоден За : Samsung Galaxy A54 5 G Изработен Од висококвалитетна кожа и мек внатрешен случај TPU,стилски и убав.Мултифункционална Картичка Паричник Случај, Носат околу сите ваши потреби, без да се земе вашиот паричник со вас. Сеопфатен Отпорен На Удари, апсорпцијата на Удари штити Од Функцијата капка и Штанд За Удари, Слободно прилагодете го аголот за да ја пронајдете најдобрата перспектива.

Други карактеристики

Најдобри понуди