.

.

2 парчиња 5.08мм Број на ред: 1 пин: 16 закривена игла за приклучок на иглата P = 5.08mm Крај на табла/затворен затворен 5.08mm KF2EDGRM-5.08-16p

2 парчиња 5.08мм Број на ред: 1 пин: 16 закривена игла за приклучок на иглата P = 5.08mm Крај на табла/затворен затворен 5.08mm KF2EDGRM-5.08-16p

DEN 152.00

Количина на стоки
Тековен

2 ПЦС 508мм Број на ред : 1 игла : 16 криви игла за приклучок на иглата P = 5.08mm Крај на табла/затворен затворен 5.08mm KF2 EDGRM-5.08мм Број на ред : 1 игла : 16 криви игла за приклучок на иглата P = 5.08mm Крај на табла/затворен затворен 5.08mm KF2 EDGRM-5.08мм Број на ред : 1 игла : 16 криви игла за приклучок на иглата P = 5.08mm Крај на табла/затворен затворен 5.08mm KF2 EDGRM-5.

Други карактеристики

Најдобри понуди