.

.

Алатки за дупчење со 29-пакувања за обработка на дрво, Wenhuali 6 битови за вежбање, 7 шалтер за вежбање, 8 секачи за дрвени приклучоци, битови за вежбање со 3 чекори и 3 шалт?

Алатки за дупчење со 29-пакувања за обработка на дрво, Wenhuali 6 битови за вежбање, 7 шалтер за вежбање, 8 секачи за дрвени

DEN 2.00

Количина на стоки
Тековен

29 Пакувајте комплет за алатки за дупчење на дрво за обработка на дрво со корисна пластична кутија - разноврсен сет на алатки што ќе направи убав подарок за дрвокрадци, тато, diубовник на DIY, домашен хобист Идеално за дрво, табла за честички, фиберборд, логови, пластични табли, ПВЦ цевки што се користат на вежба за рака, вежба за клупи и електрична вежба. 3 компјутери 1/4 "Метрички хексадецимален HSS чекор-чекор-бит сет-со облога на титаниум, има одлична отпорност на топлина/корозија/'рѓа. Спецификација : 3/16' '-1/2' ', 1/4' '-3-3-3 /4 '', 1/8 ''-1/2 ''. Погоден за дупчење дупки во рамките на 0,12 инчи (железна плоча, бакарна плоча, алуминиумска плоча); во рамките на 0,2 инчи (дрво, ПВЦ лист, табли за изолација). Не препорачувам За тврди и кршливи материјали како што се не'рѓосувачки челик, стакло, подови од плочки, wallsидови итн. 7 парчиња 3- Зашилен шалтер за дрво- изработено од висок јаглероден челик со висока цврстина и отпорност на абразија, големи чипови флејта и пет рабници можат да исцедат пилевина побрзо и полесно (големината вклучуваат : 3мм, 4мм, 5мм, 6мм, 7мм, 8мм, 10мм). Со 1 парчиња хексадецимален L-WRENCH, можете лесно да ја отстраните и прилагодите длабочината на контра ракавот и длабочината на дупчење. Сет за вежбање бит - изработен од издржлив јаглероден челик, се користи за затегнат 1/4 ", 3/8", 1/2 ", 5/8" трупи за да се покријат дупките за завртки или да се скрие несовршености.

Други карактеристики

3/16''-1/2'', 1/4''-3/4'', 1/8''-1/2''. Suitable for drilling holes within 0.12 inch (Iron Plate, Copper Plate, Aluminum Plate); within 0.2 inch (Wood, PVC sheet, Insulation Boards). Not recommend for hard and brittle materials such as stainless steel, glass, tile floors, walls etc. :

Најдобри понуди