.

.

Папагали со треперење 5мм Сонце со големина 12 x 12-за монтирање, модели на кастинг, сликарство, аеро-модели, архитектонски модели-пакет од 10

Папагали со треперење 5мм Сонце со големина 12 x 12-за монтирање, модели на кастинг, сликарство, аеро-модели, архитектонски модели-пакет од 10

DEN 3.33

Количина на стоки
Тековен

5 мм сонце (не табла за пена) За монтирање на винилни отпечатоци, правење прототипни предмети, произведува архитектонски модели и правење модели на кастинг. Позадини за прикази на модели на скала, диорами и игри (компјутер) често се произведуваат од хобисти од Sun Board. Честопати е корисно за фотографите како рефлектор за светлина во студиото и во дизајнерската индустрија за прикажување презентации на нови производи. Друга употреба е со аеро-модели за изградба на мали радио контролирани авиони. Но, во денешно време Сонцето табла е широко користена во Индија и низ целиот свет за печатење со голем формат и брендирање на продавници. Sunboard Големина од 12 инчи x 12 инчи x 10 компјутер. 5 мм Sunboard (не табла за пена) за монтирање на винилни отпечатоци, правење прототипни предмети, производство на архитектонски модели и за правење позадини за кастинг модели за прикази на модели на скала, диорама и игри (компјутер) често се произведуваат од хобисти од Сонцето.

Други карактеристики

Најдобри понуди