.

.

Дисплеј За Температура На КОМПЈУТЕР 3,5 Инчен USB IPS Мини Екран Компјутер Temp Монитор ПРОЦЕСОР RAM МЕМОРИЈА HDD Дисплеј За Температура На Податоци Тип Ц Под Екран За Куќиш?

Дисплеј За Температура На КОМПЈУТЕР 3,5 Инчен USB IPS Мини Екран Компјутер Temp Монитор ПРОЦЕСОР RAM МЕМОРИЈА HDD Дисплеј За

DEN 582.24

Количина на стоки
Тековен

€Повеќе Функции : USB мини екран може да прикажува не само ПРОЦЕСОР, ГРАФИЧКИ ПРОЦЕСОР, употреба НА RAM МЕМОРИЈА и температура, туку и брзина на интернет, датум, време, јачина на звук, временска прогноза итн обезбедете сеопфатно разбирање за статусот на вашиот домаќин во реално време. €360° Ротација : IPS USB мини екран поддржува хоризонтално и вертикално префрлување на екранот и може да се ротира 360° за ваша погодност; екран за прикажување на температурата на КОМПЈУТЕРОТ 3,5 инчи IPS, јасна слика, може да се стави во внатрешноста на куќиштето или надвор од куќиштето, силна практичност. ①Заштеда на енергија : екранот за прикажување на температурата НА КОМПЈУТЕРОТ автоматски се исклучува по исклучувањето, многу заштеда на енергија, удобна заштита на очите, прилагодување на осветленоста без чекори; Вкупна големина : 85 х 55 х 8мм / 3,3 х 2,2 х 0,3 инчи; Големина На Екранот : 3,5 инчи; Резолуција : 320 х 480. ●Повеќе Теми● : Компјутерскиот Монитор За Темпо има вградено повеќе теми за избор и поддржува само систем; USB Интерфејс Тип Ц, едноставен USB кабел за податоци за поврзување на мини екранот со компјутерот, лесен за поврзување. ①Обезбедување на квалитет : ние сме посветени да им обезбедиме на клиентите квалитетен производ и услуга. Ако имате било каков проблем во врска со Нашиот Компјутер Сензор Панел Дисплеј, ве молиме слободно контактирајте со нас, ние ќе ви помогнеме да го решите во прв пат. ПОВЕЌЕ Функции : USB мини екранот може да прикажува не само ПРОЦЕСОР, ГРАФИЧКИ ПРОЦЕСОР, употреба НА RAM МЕМОРИЈА и температура, туку и брзина на интернет, датум, време, јачина на звук, временска прогноза итн.5 инчен IPS : компјутер мини екран 3.5 инчен IPS, јасна слика, може да се стави во внатрешноста на случајот или надвор од случајот, силна практичност. 360° Ротација : IPS USB мини екран поддржува хоризонтално и вертикално префрлување на екранот и може да се ротира 360° за ваша погодност.

Други карактеристики

Item Type:
3.5 Inch IPS USB Mini Screen
Product Material:
LCD,Electronic Components
Product Size:
Approx. 85 x 55 x 8mm / 3.3 x 2.2 x 0.3in
Screen Size:
3.5in
Resolution:
320 x 480
Thickness:
Approx. 7-8mm / 0.28-0.31in
Viewing Angle:
IPS Full Viewing Angle
Interface:
USB Type C Interface
System:
Only Supports for System
Horizontal and Vertical Screen Switching:
Support
360° Rotation:
Support
Automatically Turn off the Screen After Shutdown:
Support
Brightness Stepless Adjustment:
Support
Package List:
1 x 3.5 Inch IPS USB Mini Screen :
1 x USB to Type C Cable:
1 x Screen Stand:
1 x Type C Charging Base:
1 x Hub:
1 x User Manual:
Note:
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering. :

Најдобри понуди