.

.

ЈУНХОМ Пасивен Влез БЕЗ Клуч Dc12v Аларм За Автомобил Стартер Копче За Стартување Универзални Возила Комплет За Стартување На Копчиња Безбедна Брава со 2 Паметни Клу?

ЈУНХОМ Пасивен Влез БЕЗ Клуч Dc12v Аларм За Автомобил Стартер Копче За Стартување Универзални Возила Комплет За Стартување На Копчиња Безбедна

DEN 831.84

Количина на стоки
Тековен

Копче за стартување : Лесно стартувајте/запрете го вашето возило со притискање на копче Систем без клуч : кога далечинскиот управувач ќе се извади од 3-5 метри, овој далечински управувач автоматски ќе ја види вратата и автоматски ќе се отклучи/заклучи на 1,5-3 метри, со клучот што виси на вашата рака или во вашиот џеб. Контролирајте го вашиот автомобил : далечинското стартување на моторот може да го загрее или претходно да го излади вашиот автомобил во зима или лето. Компатибилен : за сите 12v рачни автомобили, а не за автомобили со фабрички копчиња. ЗАБЕЛЕШКА : Возилата со држачи за чипови во фабричките оем клучеви бараат дополнителен модул за бајпас. Главни карактеристики : 1.ПКЕ (пасивен влез без клуч), автоматски заклучете го или отклучете го автомобилот кога сопственикот ќе се приближи или ќе го напушти автомобилот во 1-2 метри 2.ПКЕ вклучување / исклучување со далечински управувач 3.

Други карактеристики

Најдобри понуди