.

.

Јустрит 891723 Секако-ЗАФАТ ЕКС Галванизиран Челик 2 Врата Самостојно Затворање На Безбедносниот Кабинет За Свињи, Капацитет Од 17 Галони, 43 Ширина х 24 Висина х 18 Длабоч

Јустрит 891723 Секако-ЗАФАТ ЕКС Галванизиран Челик 2 Врата Самостојно Затворање На Безбедносниот Кабинет За Свињи, Капацитет Од 17 Галони, 43 Ширина

DEN 7956.00

Количина на стоки
Тековен

Проширете го складирањето и безбедно одделете ги течностите Кабинетот за свињи обезбедува дополнително безбедно складирање за запаливи материјали без да зазема вреден простор на подот. Тие исто така можат да се користат поединечно како кабинет на клупата или наредени за да обезбедат дополнително складирање. Кабинетите за свињи, исто така, се позајмуваат на монтирање на ѕид со купување на склоп на ѕидна закачалка. Единиците за свинче не треба да се користат со кабинети за лизгачки врати. Проширете го складирањето и безбедно одделете ги течностите. Кабинетот за свињи обезбедува дополнително безбедно складирање за запаливи материјали без да зазема вреден простор на подот. Тие исто така можат да се користат поединечно како кабинет на клупата или наредени за да обезбедат дополнително складирање. Кабинетите за свињи, исто така, се позајмуваат на монтирање на ѕид со купување на склоп на ѕидна закачалка. Единиците за свинче не треба да се користат со кабинети за лизгачки врати.

Други карактеристики

Најдобри понуди