.

.

TGP T10 White 6 LED SMD регистарски таблички клинови светилки пар 1995-2002 компатибилен со Chevrolet Camaro

TGP T10 White 6 LED SMD регистарски таблички клинови светилки пар 1995-2002 компатибилен со Chevrolet Camaro

DEN 0.67

Количина на стоки
Тековен

Содржина : T10 6 LED SMD White - пар Димензија : 16x9mm. Забелешка : За некои возила ќе бидат потребни само една ЛЕР по апликација за регистарска табличка. Ве молиме, користете го другиот LED за резервна копија бидејќи продаваме само во парови. Важно : LED диодите можат да бидат чувствителни на поларитет. Ако ги инсталирате овие LED диоди и тие не работат, ве молиме превртете ги и повторно инсталирајте ги и ќе бидете добро!. Содржина : T10 6 LED SMD White - пар. Димензија : 16x9mm. Забелешка : За некои возила ќе бидат потребни само една ЛЕР по апликација за регистарска табличка. Ве молиме, користете го другиот LED за резервна копија бидејќи продаваме само во парови. Важно : LED диодите можат да бидат чувствителни на поларитет. Ако ги инсталирате овие LED диоди и тие не работат, ве молиме превртете ги и повторно инсталирајте ги и ќе бидете добро!.

Други карактеристики

Најдобри понуди