.

.

Нов Micron 9200 Eco Mtfdhal11Tatcw 2.5 3D TLC 11TB NVME PCIE 3.0 x4 SSD TMMJJ

Нов Micron 9200 Eco Mtfdhal11Tatcw 2.5 3D TLC 11TB NVME PCIE 3.0 x4 SSD TMMJJ

DEN 742.40

Количина на стоки
Тековен

Нов Micron 9200 Eco Mtfdhal11 Tatcw 25 "3 D TLC 11 TB NVME PCIE 3. 30 дена од Better Micro, Inc. USA Продавач 0 часа 100% Health * Бесплатно домашно испорака. Нов микрон 9200 ECO MTFDHAL11 TATCW 2.5" 3 D TLC X4 ssd tmmjj. 30 дена од Better Micro, Inc. Продавач на САД 0 часа 100% здравје * бесплатна домашна испорака. Нов Micron 9200 Eco MTFDHAL11 TATCW 2.5 "3 D TLC 11 TB NVME PCIE 3.

Други карактеристики

Најдобри понуди