.

.

Викд Телефонски држач за ладење мобилен телефон Радијатор за ладење на мобилни телефони за ладење на мобилен телефон Универзален полупроводник за ладење радијато

Викд Телефонски држач за ладење мобилен телефон Радијатор за ладење на мобилни телефони за ладење на мобилен телефон Универзален полупроводник

DEN 3.33

Количина на стоки
Тековен

Системот за дисипација на топлина е опремен со вентилатор, топол крај е обезбеден со топлински спроводлив алуминиумски блок, модулот за ладење е опремен со полупроводник за ладење, а ладниот крај е обезбеден со топлински спроводлив алуминиумски блок Полупроводникот се лади и и може брзо да се лади со енергизација. Траењето на батеријата ќе сервисира долго време, богатството за полнење и главата за полнење со USB можат да обезбедат моќност, многу погодно. Вграден радијатор на мобилен телефон вграден мотор 7500 вртежи во минута што е намалување на бучавата, така што немате бучава кога го користите вашиот телефон. Со радијаторот за мобилни телефони, вашиот телефон нема да биде топол, не само што заштедува енергија, туку и го продолжува траењето на батеријата. Системот за дисипација на топлина е опремен со вентилатор, топол крај е обезбеден со топлински спроводлив алуминиумски блок, модулот за ладење е опремен со полупроводник за ладење, а ладниот крај е обезбеден со топлински спроводлив алуминиумски блок. Полупроводникот се лади и и може брзо да се лади со енергизација. Траењето на батеријата ќе сервисира долго време, богатството за полнење и главата за полнење со USB можат да обезбедат моќност, многу погодно. Вграден радијатор на мобилен телефон вграден мотор 7500 вртежи во минута што е намалување на бучавата, така што немате бучава кога го користите вашиот телефон.

Други карактеристики

Најдобри понуди