.

.

Танцувачки крилја хоби 2m што покрива филм 60 x 200 см сина/жолта/црвена/зелена/сребрена/бела/бела и црвена и црвена филмови за покривање/покривање/декларација за модел

Танцувачки крилја хоби 2m што покрива филм 60 x 200 см сина/жолта/црвена/зелена/сребрена/бела/бела и црвена и црвена филмови за покривање/покривање/декларација

DEN 612.80

Количина на стоки
Тековен

Шарени филмови за покривање на филмови/покритие/декорации за модел Balsawood Должина : 200мм; Ширина : 60мм. Боја : сина; Жолта; црвена; Армијата зелена; Сребро; бело; црвено портокалово; Сино небо. Ние испорачуваме нарачка од 4px носач, кој поминува околу 12-15 ден на рака. Шарени филмови за покривање на филмови/покритие/декорации за модел Balsawood. Должина : 200мм; Ширина : 60мм. Боја : сина; Жолта; црвена; Армијата зелена; Сребро; бело; црвено портокалово; Сино небо. Ние испорачуваме нарачка од 4px носач, кој поминува околу 12-15 ден на рака. Спакувано во тенок кутија за хартија.

Други карактеристики

Најдобри понуди