.

.

Grizzly Industrial G0819-15 5 HP со отворен ремен со широко ниво

Grizzly Industrial G0819-15 5 HP со отворен ремен со широко ниво

DEN 235.20

Количина на стоки
Тековен

Мотор за пескачки појас : 5 КС, 220 V, еднофазен, 1725 вртежи во минута, 30 A Мотор на транспортер : 1/2 КС, 220 V, еднофазен, 2,8а. Потребно за воздух : 57-75 psi, 2 cfm. Големина на пескачкиот појас : 16 "x 48". Брзина на површина на појас за пескарење : 2300 cfm. Максимална ширина на таблата : 15 "единечен премин, 30" Двоен премин. Максимална дебелина на таблата : 5-1/2 ". Минимална должина на таблата : 12". Стапка на брзина на транспортерот : 16. Независна контрола на моторот на моторот на лентата за миење и пескарење. Затегнување на пневматски појас. Следење на пневматски појас. Две ролери за гумен притисок. Мерач на засилувач. Безбедносна лента за исклучување. Скала за дебелина на инчи/метричка. Диск сопирачка за постојки за итни случаи. 5 "порта за прашина. 1-3/4" x 15-3/8 "Графит Платтен. Материјал : памук. Стил : Англија стил. Стил : Англија стил.

Други карактеристики

Најдобри понуди