.

.

N/А Парична Казна Занаети Лесен Компјутер Монитор Заградата, Столб ТВ Екран Дисплеј Полица Анти-Рутирање Рамка

N/А Парична Казна Занаети Лесен Компјутер Монитор Заградата, Столб ТВ Екран Дисплеј Полица Анти-Рутирање Рамка

DEN 5185.92

Количина на стоки
Тековен

Решетката за меморија е дизајнирана со уникатна кабелска дупка, која лесно се поминува низ различни кабли Решетката за складирање е инсталирана едноставно затоа што користи непорозен дизајн. Изработен е од висококвалитетен абс материјал и е цврст и издржлив. Карактеристики : Прилагодлив, голем капацитет, удобна инсталација. Се однесува на складирање мали предмети, поставување врвни кутии, далечински управувачи, мобилни телефони и дневни потреби. Решетката за меморија е дизајнирана со уникатна кабелска дупка, која лесно се поминува низ различни кабли. Решетката за складирање е инсталирана едноставно затоа што користи непорозен дизајн. Изработен е од висококвалитетен абс материјал и е цврст и издржлив. Карактеристики : Прилагодлив, голем капацитет, удобна инсталација. Се однесува на складирање мали предмети, поставување врвни кутии, далечински управувачи, мобилни телефони и дневни потреби. Решетката за меморија е дизајнирана со уникатна кабелска дупка, која лесно се поминува низ различни кабли.Решетката за складирање е инсталирана едноставно затоа што користи непорозна design.

Други карактеристики

Најдобри понуди