.

.

PAC APH-TY03 ЗАВРШЕН ЗАВРШУВАЕ ЗА ЗДРАВЈЕ ЗА 2003-10 TOYOTA W/Засилени системи

PAC APH-TY03 ЗАВРШЕН ЗАВРШУВАЕ ЗА ЗДРАВЈЕ ЗА 2003-10 TOYOTA W/Засилени системи

DEN 799.84

Количина на стоки
Тековен

Совршено за употреба со amppro ap4-ty11 Стандардните жици во боја на EIA го олеснуваат идентификувањето на фабричките жици на звучникот и фазата полесно. APH-TY03 јазол елиминира мора да управува со жицата на звучникот низ целиот автомобил. 18 ”должина на прицврстување. Совршено за употреба со amppro ap4-ty11. Стандардните жици во боја на EIA го олеснуваат идентификувањето на фабричките жици на звучникот и фазата полесно. APH-TY03 јазол елиминира мора да управува со жицата на звучникот низ целиот автомобил. 18 ”должина на прицврстување. Лесно додадете засилувач (и) во засилените системи на Toyota Factory без да се сечат или модифицираат оригиналните жици. Поедноставете ги врските со жицата на звучникот со употреба на приклучокот за поврзување на звучникот APH-TY03 кога додавате засилувач (и) за засилувач за да изберете возила на Toyota. Одликувајќи се со квалитетот на OEM, приклучоците во фабрички стил, APH-TY03 брзо и безбедно се приклучува во фабричката засилувач за засилувач, дозволувајќи им на засилувачот за задниот дел полесно да се инсталира.

Други карактеристики

Најдобри понуди