.

.

Хардистон Вистинска Премиум Кожна Рачно Изработена Футрола за Паричник за iPhone 14 Pro Max-Magsafe Компатибилен-Држачи За Двојни Фолио Картички - Одвојлив Магнетски Капак З?

Хардистон Вистинска Премиум Кожна Рачно Изработена Футрола за Паричник за iPhone 14 Pro Max-Magsafe Компатибилен-Држачи За Двојни Фолио Картички

DEN 3.00

Количина на стоки
Тековен

Сите производи На Хардистон се рачно изработени од нашите искусни занаетчии Хардистон Њујорк нуди рачно изработени премиум куќишта, бендови за часовници, паричници и додатоци со целосен степен на заштита, извонредни кроеви и извонредни дизајни. Горди сме Што Сме американски бренд. Отстранливиот магнетски дизајн на куќиштата на i Phone се внимателно рачно изработени од вистинска кожа. Тие исто така поседуваат исклучителен квалитет на кожа и убаво создадени за вашите уреди Со Јаболка, што доаѓа во многу светли и зрели сорти на бои кои одговараат на секое расположение и вкус. [ВИСТИНСКА ЖИТНА КОЖА-НЕМА ПОТРЕБА ОД ПАРИЧНИК ОДДЕЛНО] : сите производи ОД ХАРДИСТОН се рачно изработени Со Врвна висококвалитетна вистинска кожа обезбедува елегантен и професионален изглед и чувство. Тоа е исклучителен мултифункционален производ кој ја елиминира потребата за носење паричник одделно. [ПАМЕТЕН ДИЗАЈН 2 во 1 со ФУКЦИЈА на ШТАНДОТ] : Паметниот дизајн 2-1 овозможува користење на одвојлив случај за прицврстување одделно. Двојно пати паричник случај со 10 слотови картичка, 1 прозорец слот за СЛИКА ПРОЕКТ, и 2 задниот паричен џеб. Силниот магнетски одвојлив дизајн ви овозможува поголема флексибилност. Случајот за прицврстување го штити вашиот телефон од капки и гребнатини. Можете исто така да ја користите вашата футрола за паричник како штанд за удар. [ БЕЗЖИЧНО ПОЛНЕЊЕ] : можете да уживате во безжичното полнење со предвремена кутија. Компатибилен е со целото БЕЗЖИЧНО полнење ЧИ и секоја друга апликација НФЦ. Само откачете ја куќиштето на телефонот од делот од паричникот и лесно наполнете го. [ПРИЈАТЕЛСКИ ЗА КОРИСНИЦИТЕ] : дел Од Паричникот со 1 отвор за ПРОЗОРЕЦ за ЛИЧНА КАРТА за фотографија, 3 слотови за картички и 1 заден џеб за готовина. Директен пристап до полнење, камера, слушалки и звучници пристаништа со исечоци. Функцијата kickstand нуди искуство за гледање без раце. [ ГАРАНЦИЈА] : ХАРДИСТОН Е Американски бренд, избегнувајте имитации и бидете загарантирани. Ние обезбедуваме целосна наплата за 30 дена, доколку вашиот производ не е прилагоден.

Други карактеристики

Најдобри понуди