.

.

Двослоен тркалезен сад во облик на овошен зеленчук корпа со преносна рачка ткаена железна жица шуплива десктоп складирање за редење за кујна countertop храна леб закус?

Двослоен тркалезен сад во облик на овошен зеленчук корпа со преносна рачка ткаена железна жица шуплива десктоп складирање за редење за

DEN 0.67

Количина на стоки
Тековен

【Карактеристики на овошје од зеленчук】 Погоден е за стил на земја, традиционална и модерна декорација, правејќи ја вашата кујна и дом да изгледаат убави и уредни 【Карактеристики на корпа за зеленчук од овошје】 Овошна корпа со голема големина - 2 нивоа овошје со голема големина, лесна за држење разни Големина овошје и зеленчук. Продавница со корпи со корпи и изложба на најразлични свежи производи, закуски и други предмети за домаќинството. Може да го зачува просторот и да биде уредно. 【Карактеристики на корпа за зеленчук】 Лесни за склопување - Цврста челична конструкција изработена од челик - лесен за склопување и не се потребни алатки - димензии : 17.3''h /горниот црево 12.4 '' /дното на дебелото црево 15 '' . 【Карактеристики на корпа за зеленчук 】 Мултифункционален штанд-штандот е изработен од висококвалитетен јаглероден челик, со облога отпорен на абразија и не-исцрпувачка облога со црн прав на површината, што може да спречи и гребнатини на работната површина, силен и 'рѓа-отпорен . 【Овошен зеленчук корпа Карактеристики】 Погоден е за стил на земја, традиционална и модерна декорација, правејќи ја вашата кујна и дом да изгледаат убави и уредни . 【Карактеристики на корпа за зеленчук од овошје】 Овошна корпа со голема големина - 2 нивоа со голема големина овошје корпа лесна за држење на разни овошје и зеленчук . Продавница со корпи со корпи и изложба на најразлични свежи производи, закуски и други предмети за домаќинството. Може да го зачува просторот и да биде уредно. 【Карактеристики на корпа за зеленчук】 Лесни за склопување - Цврста челична конструкција изработена од челик - лесен за склопување и не се потребни алатки - димензии : 17.3''h /горниот црево 12.4 '' /дното на дебелото црево 15 '' . 【Карактеристики на корпа за зеленчук 】 Мултифункционален штанд-штандот е изработен од висококвалитетен јаглероден челик, со отпорна Овошна корпа за зеленчук во облик на садови со преносна рачка ткаена железна жица шуплива десктоп складирање, овошје од зеленчук корпа : 100% сосема нови и високи квалитети : Овошна корпа со голема големина - 2 нивоа со голема големина Овошна корпа лесна за држење на разни големини овошје и зеленчук.

Други карактеристики

Type:
Fruit Vegetable Basket
Material:
Carbon steel
Features:
Fruit Vegetable Basket, Dishes Picnic Tray, Food Storage Dustpan
Dimension:
app.31.5x38.1x43.9cm/12.4x15x17.3in
Color:
Black
Quantity:
1 Pc
Note:
1.Please allow 0-1cm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid.:
2.Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you!:
Package includes:
1 Pc x Fruit Vegetable Basket :

Најдобри понуди