.

.

Shoretel IP телефон 565g сребро

Shoretel IP телефон 565g сребро

DEN 3.00

Количина на стоки
Тековен

Овој овластен реновиран производ е тестиран и сертифициран за да изгледа и да работи како ново Процесот на реновирање вклучува тестирање на функционалност, основно чистење, инспекција и пакување. Производот се испорачува со сите релевантни додатоци, минимална гаранција од 90 дена и може да пристигне во генеричка кутија. Само изберете продавачи кои одржуваат лента со високи перформанси може да понудат овластени реновирани производи. Интегриран прекинувач за гигабит етернет. Голем дисплеј во боја на позадинско осветлување (320х240 пиксели). Интегриран клиент VPN. Овој пред-сопственост или реновиран производ е професионално прегледан и тестиран за да работи и да изгледа како ново. Како производот станува дел од обновениот, вашата дестинација за пред-сопственост, реновирани производи : клиент купува нов производ и го враќа или го тргува за понов или различен модел. Тој производ е прегледан и тестиран за да работи и да изгледа како нов од -квалифицирани добавувачи.

Други карактеристики

Најдобри понуди