.

.

3M FSK свртена лента 2C110, акрилик, чувствителна на притисок, адхезија на ладно време, лагер со тешка должност, фолија, Scrim, Kraft, UL723 Classified, 2,83 во x 50 yd

3M FSK свртена лента 2C110, акрилик, чувствителна на притисок, адхезија на ладно време, лагер со тешка должност, фолија, Scrim, Kraft, UL723

DEN 0.33

Количина на стоки
Тековен

Мулти-употреба : Поддршка за ламинат од фолија, скрим и Kraft е направена за употреба на влакнести и лимски метални канали Употреба на ладно време : добро функционира на температури дури и на -40 ° F заради неговото специјално дизајнирано акрилно лепило. Издржливост : Нуди издржливост и јачина со засилен скрип. Сообразност : Поддршката добро се усогласува со заоблени или неправилни површини. Ефикасно : Тешката лагер нуди лесно отстранување од ролна. UL723 Класифициран : Го исполнува рејтингот на пламен/чад UL723. ASTM C1136 : Тип II и IV. Само за индустриска/професионална употреба. Не за продажба или употреба на потрошувачи. Мулти-употреба : Поддршка за ламинат од фолија, скрим и Kraft е направена за употреба на влакнести и лимски метални канали. Употреба на ладно време : добро функционира на температури дури и на -40 ° F заради неговото специјално дизајнирано акрилно лепило. Издржливост : Нуди издржливост и јачина со засилен скрип. Сообразност : Поддршката добро се усогласува со заоблени или неправилни површини. Ефикасно : Тешката лагер нуди лесно отстранување од ролна. UL723 Класифициран : Го исполнува рејтингот на пламен/чад UL723. ASTM C1136 : Тип II и IV. Само за индустриска/професионална употреба. Не за продажба или употреба на потрошувачи. 3 M FSK свртена лента 2 C110 е леплива лента што се користи за запечатување и закрпи на изолацијата на завиткување на канали со FSK, како и заптивка за пареа за армиран алуминиум со фиберглас, минерална волна термичка изолација и лим.

Други карактеристики

Најдобри понуди