.

.

Прекинувач на копчето 25 парчиња Моментно само заклучување на самото време 8 пински 16мм круг со светлина 12V за контролен пад на копчето за паметни прекинувачи

Прекинувач на копчето 25 парчиња Моментно само заклучување на самото време 8 пински 16мм круг со светлина 12V за контролен пад на копчето

DEN 2.33

Количина на стоки
Тековен

Подобра контрола : Доаѓа со само заклучување, како и режим на акција за самото ресетирање, прекинувачот на копчето овозможува лесна контрола Широка употреба : Може да се примени широко на опрема за автоматизација, апликација и инсталација на DIY, кутија за дистрибуција, итн. Добри материјали : комбинирање на пламен -ретардантска школка ABS и месинг игла со добра електрична спроводливост, многу сигурна. Полесно работа : само притиснете да се префрлите, многу издржлив со висока и ниска температура, обезбедувајќи безбедна, едноставна и стабилна работа. Лесен за инсталирање : Моментен прекинувач од 16 мм со цврсто заварен дизајн од 8 пинови ветува поудобна инсталација. Подобра контрола : Доаѓа со само заклучување, како и режим на акција за самото ресетирање, прекинувачот на копчето овозможува лесна контрола. Широка употреба : Може да се примени широко на опрема за автоматизација, апликација и инсталација на DIY, кутија за дистрибуција, итн. Добри материјали : комбинирање на пламен -ретардантска школка ABS и месинг игла со добра електрична спроводливост, многу сигурна. Полесно работа : само притиснете да се префрлите, многу издржлив со висока и ниска температура, обезбедувајќи безбедна, едноставна и стабилна работа. Лесен за инсталирање : Моментен прекинувач од 16 мм со цврсто заварен дизајн од 8 пинови ветува поудобна инсталација.

Други карактеристики

Item Type:
Button Switch
Material:
ABS + Brass
Applicable Scene:
For automation equipment, DIY application installation, distribution box, complete sets of electrical equipment, household appliances, power distribution equipment.
Model:
BEM-LA16-22DS-Y
Conductive Material:
Brass Parts with Silver Contact
Action Mode:
Self Locking and Self Resetting
Number of Pins:
8 pins
Voltage:
12V
Package List:
25 x Button Switch25 x Rubber 
If you have any questions about receiving our products, please contact us by email and we will get back to you as soon as possible. :

Најдобри понуди