.

.

CMT 790.080.00 Профилирано заокружување на вметнување ножеви, радиус од 8мм, 4 рабови за сечење 35 ° - 10 -пакет

CMT 790.080.00 Профилирано заокружување на вметнување ножеви, радиус од 8мм, 4 рабови за сечење 35 ° - 10 -пакет

DEN 415.52

Количина на стоки
Тековен

Големина : должина од 24мм, висина од 12 мм и дебелина од 1,5мм Направено од F1730 карбид - цврстина 92,7 - јачина на попречна руптура 305. Погодно за сечење на суво и влажно меко дрво, суво и влажно тврдо дрво. Ножеви испорачани во 10-ПЦС случај. Големина : должина од 24мм, висина од 12 мм и дебелина од 1,5мм. Направено од F1730 карбид - цврстина 92,7 - јачина на попречна руптура 305. Погодно за сечење на суво и влажно меко дрво, суво и влажно тврдо дрво. Ножеви испорачани во 10-ПЦС случај. Профилирано заокружување вметнете ножеви 4 рабови за сечење на 35 ° Агол на сечење, продадени во 10-ПЦС. Големина на ножеви : должина од 24 мм, висина од 12 мм и дебелина од 1,5 мм.

Други карактеристики

Најдобри понуди