.

.

Micro 100 QFG-180-030 Алатка за жлебови за лице-Брза промена.030 Ширина.050 Proj.180 Min Bore Dia.155 Max Bore Deep.086 Offset, 3/16 Shank Dia, 1-1/2 „Оал, нечистено

Micro 100 QFG-180-030 Алатка за жлебови за лице-Брза промена.030 Ширина.050 Proj.180 Min Bore Dia.155 Max Bore Deep.086 Offset, 3/16 Shank

DEN 3.00

Количина на стоки
Тековен

Наменето за генерирање на квадратни жлебови пред лицето на делот Полирано поделено лице за подобрено задржување на работ и евакуација на чипови, додека го намалуваат жолчката. Сплит геометријата ја прави алатката што е можно поцврста. Олеснување на теренот по максимална длабочина (L2) за да се избегне мешање за време на апликациите за длабоки дупки. Течноста за ладење Овозможено дизајн на Шанк. Наменето за генерирање на квадратни жлебови пред лицето на делот. Полирано поделено лице за подобрено задржување на работ и евакуација на чипови, додека го намалуваат жолчката. Сплит геометријата ја прави алатката што е можно поцврста. Олеснување на теренот по максимална длабочина (L2) за да се избегне мешање за време на апликациите за длабоки дупки. Течноста за ладење Овозможено дизајн на Шанк.

Други карактеристики

Најдобри понуди