.

.

Конвертор на сигналот на сензорот ASI XNPNPNP за сигнали за логика на DC, NPN до PNP, PNP до NPN, широк 12 mm

Конвертор на сигналот на сензорот ASI XNPNPNP за сигнали за логика на DC, NPN до PNP, PNP до NPN, широк 12 mm

DEN 3.00

Количина на стоки
Тековен

Овој компактен модул е ​​дизајниран да претвори NPN сигнал во PNP или PNP сигнал во NPN Чувајте го овој модул за конвертор на сигналот на сензорот кој е лесно достапен, престанете со проблемите со последната минута со кои се соочувате кога вашиот контролер I/O и видот на сензорот што го користите имаат неусогласен сигнал. Ви заштедува многу време при поправка на постара опрема или одржување на постојните системи. Компактна големина. 5 конвертори на сигналот на сензорот. 5 конвертори на сигналот на сензорот. ASI XNPNPNP е конвертор на логички сигнал што го претвора сигналот NPN во PNP и PNP сигнал во NPN. Ако сензорите се користат во вашата опрема или системите за контрола на растенијата, тогаш конверторот на сигналот на сензорот NPN-PNP е најзгодниот производ што ќе го имате во вашата берза. Заштедува време и пари на компанијата при поправка на постара опрема или одржување на постојните системи, особено кога се обидувате да одговара на нов контролер со постарите сензори.

Други карактеристики

Најдобри понуди