.

.

ЦК Глобален компатибилен далечински управувач за климатик, Galanz yonan -gz-36gb GZ-32B 1002BHGB

ЦК Глобален компатибилен далечински управувач за климатик, Galanz yonan -gz-36gb GZ-32B 1002BHGB

DEN 1305.60

Количина на стоки
Тековен

CK Global, нови, подложни копчиња, далечински управувач Сосема нов, неискористен; Не е потребно програмирање, лесно да се работи, не се вклучени батерии. Компатибилен за разни далечински управувач на климатизерите. Користејќи ја батеријата АА ;. 12 метри Далечински управувач на долги растојанија, доволно моќен за вас. CK Global, нови, подложни копчиња, далечински управувач. Сосема нов, неискористен; Не е потребно програмирање, лесно да се работи, не се вклучени батерии. Компатибилен за разни далечински управувач на климатизерите. Користејќи ја батеријата АА ;. 12 метри Далечински управувач на долги растојанија, доволно моќен за вас. ЦК Глобален компатибилен далечински управувач за климатик, Galanz yonan -gz -36gb.

Други карактеристики

Најдобри понуди