.

.

Bluetooth Tracker-Ставки Локатор Користете Findmy АПЛИКАЦИЈА за iPhone,Ipad,Mac, Пронаоѓач Тракер со Синџир На Клучеви за Клучеви, Миленичиња, Паричници,Багаж, Количка За Бебиња и Та?

Bluetooth Tracker-Ставки Локатор Користете Findmy АПЛИКАЦИЈА за iPhone,Ipad,Mac, Пронаоѓач Тракер со Синџир На Клучеви за Клучеви, Миленичиња,

DEN 479.84

Количина на стоки
Тековен

●Нема потреба да инсталирате апликација, овој bluetooth tracker користи Iphone,ipad, Mac Findmy АПЛИКАЦИЈА, нема потреба да се инсталира, лесен за поврзување ●Погоден за различни сценарија ● Прикачете Клучеви, Миленичиња,Паричници или Ранци,багаж,Количка За Бебиња, далечински управувач и Таблети или други работи што лесно се губат. Локаторот за пронаоѓање клучеви ќе ви помогне да не губите време во потрага по работи. ®Еден Допир Најди Ги Ако предметот се крие во близина ,можете да репродуцирате звук во апликацијата најди ја мојата или кажи "He сири,најди ја мојата ставка".со многу силен звук можете лесно да го најдете. ●Чувајте ја вашата приватност само вие можете Да видите каде вашиот нутален воздух is.no еден друг, дури ни јаболко или нутале, може да ја знае локацијата на вашиот нутален воздух или да го идентификува уредот што помага да се најде. ①Долго Траење И Поддршка На Батеријата Дојдете Со 2 дополнителна батерија ЗА замена CR2032 (друга батерија во пронаоѓачот на клучеви), секоја батерија може да се користи 10 месеци.

Други карактеристики

Најдобри понуди